Over Lydison

Het verhuren van horeca producten voor uw feestje of bedrijfsevenement is waar Lydison in uitblinkt. wij verhuren alles van koffielepeltje tot aan een partytent en van een klapstoel tot aan een compleet podium. De markt waar Lydison zich op richt is heel erg breed.

Iedereen kan bij Lydison terecht, zowel particulieren als bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag bij u thuis en u verwacht meer mensen dan dat u stoelen heeft? Voor al een paar euro verhuren wij extra stoelen.

Geeft u een bedrijfsfeest, dan draaien Rob, Els en Peter ook daar hun handen niet voor om. Op deze site vindt u diverse foto’s van de mogelijkheden. Lydison heeft in de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in nieuwe artikelen, om zo beter te kunnen inspelen op de wensen van hun (toekomstige) klanten.

Verhuren van onze goederen levert ook slijtage op, daarom hebben wij in de afgelopen jaren ook flink in geïnvesteerd is het zoeken naar goederen en diensten welke geleverd worden door diverse andere bedrijven. Deze selectie heeft plaats gevonden op kwaliteit, op service, maar vooral op instelling. De klant moet centraal staan.

Dit heeft geresulteerd in een bijzondere samenwerking met diverse bedrijven, allen gespecialiseerd in verschillende takken van de verhuur en evenementen branche.

Hierdoor kan Lydison een nog breder scala aan goederen en diensten aanbieden aan zijn klanten, terwijl de klant maar één aanspreekpunt heeft.